Delaterra és un projecte que es va iniciar el 2014. Les nostres famílies tenen una llarga tradició agrícola que es remunten amb documents del 1602. La família de Cal Badó i la família Surribas de la Masia de Can Nicolau han estat cultivant durant tot aquest temps terres situades a Torrelles de Llobregat. Amb la premissa de vendre els nostres productes i d’altres de proximitat, vam obrir el 2014 la botiga Delaterra a Molins de Rei (Carrer Major, 54). A diferència de les grans superfícies comercials, oferim un producte de proximitat, qualitat i un tracta molt més personalitzat amb el client.

La bona relació amb altres pagesos de la comarca fa que durant tot l' any tinguem productes de collita pròpia, com per exemple, cireres, pomes, prunes, calçots, patates, faves, mongeta tendra, tomàquets, albergínies, carabasses, etc. Altres productes de proximitat que tenim a la botiga són la mel de Begues, les melmelades de Bonesvalls, conserves Espinaler, Sucs ecològics Cal Valls, ous ecològics de Can Reinal, productes Monbolet, etc.

Amb la voluntat de donar un bon servei els nostres clients, també tenim a la botiga el nostre “Racó Ecològic”, on tenim fruites, verdures i d´altres productes ecològis (sucs, oli, ous, pastes, conserves, cremes de verdures, etc).També disposem d´una amplia gama de productes vegans dels quals podràs gaudir, com per exemple les botifarres, les hamburgueses i els patés.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes OK | Más información