Mongeta tendra plana Veure més gran

Mongeta tendra plana Eco

Nou

És una verdura rica en proteïnes, fibra, vitamina A, C, E i minerals com el calci, el magnesi, el potassi i el ferro. Té fama de reduir el colesterol gràcies al contingut en fibra soluble i prevenir el càncer pel seu contingut en antioxidants.

Més Detalls

Tornar

Més info

La seva quantitat de vitamina C també les converteix en un bon antioxidant contra els radicals lliures. I els betacarotens que conté van molt bé per a la salut dels nostres ulls i pell. A més del potassi i el magnesi, la presència de fibra ajuda a millorar la salut arterial i facilita el trànsit intestinal, amb la qual cosa col·labora a evitar el restrenyiment.

El seu contingut d’àcid fòl·lic la fa molt adequada per a les dones embarassades o lactants, ja que ajuda a evitar problemes de mala formació o creixement incorrecte del nadó.

La millor manera de consumir la mongeta tendra és bullida, ja sigui sola, amb patates, amb ceba, amb tomàquet, etc.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes OK | Más información