Oferta! Carbassó Veure més gran

Carbassó llarg Eco

Nou

ORIGEN: Espanya

Més Detalls

Tornar

Més info

De la mateixa espècie que la carabassa. No obstant això, presenta propietats nutritives pròpies. El seu principal component és l’aigua, seguit dels hidrats de carboni i petites quantitats de greix i proteïnes. Tot això, unit a la seva aportació moderada de fibra, converteix el carbassó en un aliment de baixa aportació calòrica, idoni per incloure en la dieta de persones amb excés de pes. En relació amb el seu contingut vitamínic, destaca la presència discreta de folats, seguit de la vitamina C. També conté vitamines del grup B com B1, B2 i B6, però en menors quantitats. La carbassa es caracteritza pel seu alt contingut en beta-carotens (provitamina A), cosa que no passa amb el carbassó.
Els folats intervenen en la producció de glòbuls vermells i blancs, en la síntesi del material genètic i en la formació d’anticossos del sistema immunològic.
La vitamina C té una acció antioxidant, intervé en la formació de col·lagen, ossos, dents i glòbuls vermells, a més d’afavorir l’absorció del ferro dels aliments i augmentar la resistència enfront de les infeccions.
Pel que fa al seu contingut en minerals, el carbassó és una bona font de potassi, a més de presentar petites quantitats de magnesi, fòsfor i ferro.
El potassi és un mineral necessari per a la transmissió i generació de l’impuls nerviós i per a l’activitat muscular normal. A més, actua en l’equilibri aquós dins i fora de la cèl·lula. El magnesi juga un paper important en la formació d’ossos i dents, es relaciona amb el funcionament de l’intestí, nervis i músculs, millora la immunitat i posseeix un suau efecte laxant.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes OK | Más información