Oferta! Pastanaga Veure més gran

Pastanaga Eco

Nou

ORIGEN: Holanda

Més Detalls

Tornar

Més info

Gràcies al seu contingut en vitamines i minerals, aquest aliment és el millor aliat per a la salut i, sobretot, per als qui volen retardar l’envelliment.
Coneguda com una de les fonts més importants d’antioxidants, per prevenir el càncer i millorar la vista, aquesta verdura és també un element bàsic en gairebé tots els plats, des de plats dolços fins salats.

És font de vitamina E i de vitamines del grup B com els folats i la vitamina B3 o niacina.
.- Pel que fa als minerals, destaca l’aportació de potassi, i quantitats discretes de fòsfor, magnesi, iode i calci.
Les pastanagues són riques en carotè, especialment carotè beta, que és la substància que es converteix en vitamina A en el cos humà. Aquest és un eficaç antioxidant empleat en investigacions contra el càncer i la prevenció dels infarts. A més, aquesta hortalissa aporta gran quantitat de fibra i sucres. I gràcies a les pectines, ajuda a regular el trànsit intestinal.
.- Els grecs i els romans les dotaven d’un poder afrodisíac que molts desconeixen. El que sí que s’atribueix al consum de la pastanaga des de l’antiguitat és el benefici que això comporta per a la vista. També és reconegut el seu valor estètic: el seu consum afavoreix el bronzejat i enforteix les ungles i el cabell.
.- Té cura de la vista. Aquesta és essencial per a la visió, el bon estat de la pell, els teixits i per al bon funcionament del nostre sistema de defenses.
.- Prevenció de malalties. El betacarotè, substància antioxidant, igual que la vitamina E, neutralitza els radicals lliures, pel que el consum freqüent de pastanagues contribueix a reduir el risc de malalties cardiovasculars, degeneratives i de càncer.
.- Potencia el sistema de defenses. En les últimes dècades s’han acumulat proves que avalen l’existència d’una sèrie d’accions biològiques dels carotenoides, el betacarotè és un d’ells. Entre elles s’inclouen efectes beneficiosos sobre el sistema immunològic.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes OK | Más información